Arjen pelastajat/turhakkeet

Blogini lukija toivoi minua kirjoittamaan vauva-ajan tarvikkeista tyylillä: "turhakkeet ja arjen pelastajat".

Aloitetaan yllättävistä arjen pelastajista.

1. Unipesä
Kaikkien kammoksuma ja pelottava tuote, "vauva tukehtuu jos osuu unipesän reunaan apuaaaa!!!". Unipesän ostin keväällä, käytettynä ja mietin, että myyn sit eteenpäin, mikäli ei toimi. No, päästyämme sairaalasta rutkupyllyn kanssa aloimme heti nukuttaa häntä ekasta yöstä alkaen omassa pinnasängyssään (joo kivittäkää mut, koska vauvan pitäisi kaikkien kultaisten yksisarvisohjeiden mukaan nukkua eka puoli vuotta vanhempiensa kanssa samassa huoneessa). Pinnasänky tosin tuntui hirmu isolta pienelle tytölle niin keksin käyttää unipesää pinnasängyssäkin, jotta rutkunen kokisi olonsa turvalliseksi. Unipesä oli meillä käytössä myös päiväunipaikkana olkkarissa alkuvaiheessa. Ja vielä tänäänkin rutkupyllymme nukkui pienet aamu-unet unipesässään. Eli toimi meillä!

2. Imetystyyny
Paras uusista sohvatyynyistämme. Kaikessa. Mutta etenkin imettäessä. Rutkupylly saa siinä rennon asennon ja mun selkä räjähtää vain vähän. Loistava keksintö siis.

3. Oma huone vauvalle
Ja alusta asti sinne nukkumaan. Toimi meillä. Siellä rutkupylly nukkuu, tälläkin hetkellä. 8-12 tunnin yöunia. Ei häiriköi meitä eikä me häntä.

4. Kameralla varustettu itkuhälytin
Tää tuntui ostotilanteessa vähä niinku tosi turhalle, mutta kolmekerroksisessa asunnossamme toimii. Etenkin ku rutkupylly nukkuu siellä omassa huoneessaan ja hihkuu unissaan, niin laiska äiti voi kattoa kamerasta mitä rutkunen riekkuu.

No niin, siinä nyt osa arkemme helepottajista.



Mut nyt turhakkeet..

1. Mekko vauvalle
Ei toimi, nostat vauvaa, mekko nousee, napa näkyy. Söpö silti.

2. Maidon kerääjä
Ostin, en oo käyttänyt, en kerkeä siinä hetkessä kun rutkupylly haluaa maitoa.

3. Mukiteline vaunuissa
Asun landella. Lähin take away pahvimuki on 6km päässä. Jos juon kahvin, kannan sen kädessä lykkiessäni vaunuja eteenpäin. Joskus oon hurja ja istun kahvilaan tuolille ja juon kahvin rauhassa. (Kannattaa muuten kokeilla, voi tulla rento fiilis.)



Ja kun ihmettelette, miksi tekstin sommittelu yms. on erilainen, olin superlaiska ja kirjoitin tän sohvalla maatessani älypuhelimellani.

Kiitos ja anteeks taas.

Kommentit