Hunajainen lauantai

Pakko oli kirjoittaa tänäänkin, kun päivä on ollut niin hattarainen etten itsekään kestä! Päivämme alkoi klo 7.29, kun rutkunen päätti ilmoittaa heränneensä. Siinä sitten tehtiin aamupesut ja vaihdettiin vaatteet ja aamusyötöt tehtiin rauhassa sängyllä  köllötellen. Sen jälkeen sain itsekin syötyä aamupalaa ja juotua elämän eliksiiriä. Ja aloitin katsomaan sellaista maailman koukuttavinta  ohjelmaa kuin Love Island Suomi, katsomosta katselin viime viikon jaksoja ja ai että sitä myötähäpeää. Parasta viihdettä, kun itse makaa pyjamassa kotona puklut rinnuksilla! 

(oon niin ylpeä, kun meidän rutku osaa jo nostaa päätään niin söpönä!)

Meidän rutku päätti, että tänään vaihdellaan bodeja, koska puklaaminen oli tän päivän agenda normaalien superniskakakkojen lisäksi. Joten laskeskelin, että rutkupyllyllä oli tänään jopa kuusi erilaista bodya päällään (ja joku sanoi, ettei niitä tarvitse hankkia kamalia määriä, toki jos tykkää pyykätä niin..) ja paritkin eri pöksyt meni sateenkaarikakkaan, joka tänään päätti ulkoistua suihkuavalla tyylillä (nam!). Luulin, että ammattini (sairaan_hyvä_hoitaja) puolesta en kakoisi hoitaessani pientä rutkupyllyämme, mutta tänään oli kyllä taas semmonen sateenkaarien sinfonia, että tuntui että hukun itsekin koko tavaraan. 

Totesin tänään myös sen, että paras tunne ikinä on se, ku saat just pienelle avokadollesi puettua puhtaan bodyn (entisistä pukluista). Tämän jälkeen pääset kipuamaan (lue: vyörymään) pienine raskauskiloinesi yläkertaan oman rutkupyllysi kanssa, lasket hänet ihanasti leikkimatolle ja istut sohvalle. Sitten katsot rakastavasti rutkuasi ja huomaat puklun valuvan hänen hymyilevästä suustaan kohti bodya (tee työtä, jolla on tarkoitus).

Tänään ajattelin pitää siivouspäivän. Rutkupyllyn nukahdeltua päivän aikana touhusin paljon kotitöitä; pesin vessat, siivosin keittiön ja pesin taas (sieluni rippeitä keräillen) tuhat koneellista (4) pyykkiä. Sitten mieheni tuli kotiin ja kokkasin ihanana vaimona hänelle ruokaa hänen ollessaan rutkupyllyn kanssa. Kävimme yhdessä pari tuntia ulkoilemassa ja lenkkeiltiin täysillä (todellisuus: löntysteltiin ja pelattiin pokemon go:ta). Mutta pääasia, että oli rentouttavaa ja koirakin pääsi lenkille mukaan. 

 


Lenkin jälkeen juotiin miehen kanssa rauhassa kahvia ja leivoin marjapiirakkaa ja sämpylöitä niinkuin täydellisen kotirouvan kuuluukin. 

Oikeasti paras asia tässä päivässä oli meidän hassutteluhetket ulkona kuvia ottaessa ja se, että mieheni sanoi äsken: "Mene kirjoittamaan, mie hoidan vauvan unille." 
Se on rakkautta se. 



Kiitos ja anteeksi taas. 

Kommentit