Myllymuksut Oy:n merinovillatumput vauvoille

No niin, nyt on ensimmäisen yhteistyökumppanin ja hänen tuotteensa esittelyn aika. 

Sain siis tilaisuuden tehdä yhteistyötä Myllymuksut Oy:n kanssa (www.myllymuksut.com). Myllymuksut Oy on aidosti kotimainen vaate- ja lastentarvikeliike (jolla on myynnissä aivan ihania tuotteita sekä lapsille että aikuisille). 

Heidän valikoimastaan löytyy muun muassa  hauskoilla kuoseilla olevia, mukavia kestoliivinsuojia (joista kirjoitan erillisen käyttökokemus-arvostelun) ja nämä ihanat merinovillaiset tumput meidän pienille suolasienillemme! 



Tumppuja Myllymuksu Oy:n valikoimasta löytyy useita eri värisiä, me saimme testaukseen nämä kauniin pinkinpunaiset, perhosilla koristellut versiot. Tumpuissa on huomioitu pienen hunajapytyn yksi isoin ongelma = lapasten tippuminen käsien viuhuessa innosta. Näissä tumpuissa on nimittäin hyvä, pitkä ja joustava varsiosa ja reilunkokoinen osa pienelle kämmenelle (menee pidempään). 



Testasin itse rutkullemme näitä ihania tumppuja normaalilla kävelylenksulla käydessämme, ulkona oli lämpötila noin +10-astetta. Rutkumme pienet kädet pysyivät pelkästään näitä tumppuja pitämällä ihan tajuttoman lämpiminä (vaikka tumput tuntuvatkin ohuille), eikä tumppuja tarvinnut laittaa kertaakaan uudestaan käteen vaan ne pysyivät paikallaan hyvin. En voi kuin suositella näitä. Hintakaan ei päätä huimaa (yksiväriset 9,90 euroa, kuviolliset 10,90 euroa). 



Lopuksi hieman Myllymuksut Oy:n arvoista:

"Myllymuksujen arvoja ovat turvallisuus, kotimaisuus ja luotettavuus. Suurin osa yrityksen tuotteissa käytettävistä ja myyntivalikoiman kankaista valmistetaan Suomessa ja Euroopassa. Kaikki tuotteet ommellaan Suomessa. Myllymuksuille onkin myönnetty tuotteiden vahvasta kotimaisuusasteesta kertova Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnus. Myllymuksujen kangasvaipat, liivinsuojat ja kankaiset terveyssiteet ovat puolestaan saaneet Allergia- ja Astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen, joka on turvallisuuden ja luotettavuuden osoitus: tuotteet soveltuvat herkimmällekin iholle.
Myllymuksut Oy kantaa vastuuta ympäristön, yhteiskunnan ja ihmisten – muksujen ja aikuisten – paremmasta huomisesta. Yritys suosii tuotteissaan ja myyntivalikoimassaan materiaaleja, jotka kohtelevat kunnioittaen sekä luontoa että tuotteiden käyttäjiä. Aika ajoin Myllymuksut osallistuu tärkeisiin kampanjoihin lahjoittamalla tuotteita niitä kipeästi tarvitseville, esimerkiksi lastenkoteihin.
Myllymuksujen tuotteet ovat kestävä ja luotettava valinta koko perheelle, mukavuudesta ja laadusta tinkimättä. Myllymuksut tuo raikkaita värejä, veikeitä kuoseja sekä aitoa, turvallista mukavuutta muksujen ja aikuisten ihanaan arkeen!"

(Suora lainaus sivulta: https://www.myllymuksut.com/pages.php?page=arvot)

Suosittelen tutustumaan Myllymuksut Oy:n tuotteisiin! 


Kommentit