Tilipitappi

"Aina ritareita tarvitaan, ratsuinensa auttamaan... "
Tai sitte ei. 
Ette usko mikä biisi on soinut mun päässä perjantaista asti? No sehän on maailman parhain tuttiritarin tunnari! Kantsii avata youtube ja kuunnella, saat elinikäisen korvamadon. Ja rutkusi iloiseksi. 

Oon tässä miettinyt, että mitä 4 kuukautta vanhan (nuoren) hunajapytyn kanssa voi leikkiä? Olemme käyneet ihan sellaisessa leikkiryhmässäkin. Ainoo huono puoli ryhmässä on se, että yleensä vauvaleikit on laululeikkejä ja jos mie alan hoilottaa, rutku alkaa itkemään. Eli ei varmaan ole ne ihan top10 juttuja hänelle vaikka vauvaryhmässä käyminen on muuten tosi mukavaa. 

Olemme keksineet kyllä rutkun kanssa kaikenlaisia riekkumisleikkejä, vähä tanssahtelua ja musiikin kuuntelua. Joistakin leluista rutku myös innostuu. Mutta mitä 4 kuukautta vanha (nuori) sateenkaaritykki kaipaa ja haluaa? Mitä hänen kanssaan pitäisi tehdä?
Ainakin meidän rutku tykkää valmiiksi lauletuista lauluista ja tanssittamisesta, varmaan teen jonkun virheen siinäkin ja rutku kertoo siitä sit aikuisena terapiassa.

(nyt hänellä ainakin on hauskaa)


Ette muute usko mitä tämä "en koskaan halua lapsia"- äiti teki viime viikolla! No kuvasi omaa hyytelömarmeladitykkiään joulukortteja varten (ja itsehän en ole koskaan ymmärtänyt, miksi joulukortteihin pitää tunkea kuvaa omasta kissasta/koirasta/liskosta/siskosta/mursusta tai vaikka vauvasta)!!! Nyt mulle on postissa tulossa vinopino valmiita, ihania tondekortteja mun pikku kuusenkerkkäsestäni. Oi ku ihanaa, niinkuin kuvaaminenkin oli. 

Expectation:

Reality: 

Miten te olette valmistautuneet jouluun? 
Meillä on rutkun eka joulu, ja vietämme sen Ruotsin laivalla. Kyllä, illastamme buffetissa ja tonttuilemme laivan käytäviä pitkin ihanan rentoutuneina keskustellen sivistyneesti (lue: vedämme ähkyt ja sitten hiissaudumme keski-ikäisen pariskunnan ja rutkuilijan tapaan nukkumaan hyttiin). 

Lopettelempa taas tältä erää. Kiitos ja anteeks. 


Kommentit