Todellisuus?

Heipähei taas. Tässä sohvalla löhötessä ajattelin kirjoitella teille hieman hassuja, (ehkä jopa hieman hunajaisiakin), faktoja tuoreen äidin elämästä (siis mitä miulle on tapahtunu synnytyksen jälkeen, en yleistä).

1. Hassu juttu: Holtittomat pierut

Ja miten noloa onkaan, kun sinä, prinsessana aiemmin käyskennellyt jumalainen olento pieret kuin aikamies. Ja tää ei loppunu viikon jälkeen siitä, kun olit synnyttäny sateenkaarien, keijujen ja yksisarvisten voimalla oman pienen hunajapyttysi. Ei loppunu ei, ei oo loppunu vielä rutkupyllyn ollessa vähä piälle 3 kuukautta vanha, eikä lopu varmaan koskaan. On tosi ihanaa ja kivaa, kun pitää kesken kauppareissun joko a. Pieraista hiljaa ja kipittää toiselle hyllylle b. Rynnätä vessaan pieree tai c. Kipittää ulos kaupasta päästämään paha henki piinastaan. Siis jos olisin tiennyt, että saan tällaisen supervoiman kun olen pieraissut rutkupyllyn ulos niin olisin hankkinut vauvan jo aiemmin (esimerkiksi marketin hyllyltä, niinkuin vauvat hankitaan), koska tämä holtiton piereminenhän 27-vuotiaana naisena on parasta mitä tiedän! 

2. Hassun hauska juttu: Lähtemisen vaikeus

Eli sen kerran, kun päätät lähteä pienen rutkupyllysi ja oman pierevän pyllysi kanssa ihmisten ilmoille, siitä tehdään niin saakelin kryptinen tehtävä. 

Ensin alat etsimään itsellesi vaatteita:
- alushousut (venyneet raskausajalta, lököttää ja tuntuu liian isoille: jes oon laiha taas! Eiku..) on vielä helppo löytää
- rintsikat (mission impossible, koska ihQt vaateketjut ei tee kuin riisitikuille sopivia imetysliivejä niin joudut käyttää pikkuisen tyrkyttäviä liivejä jotka ahistaa, puristaa ja alkaa sitä myötä myös ketuttaa)
- raskaustoppi (koska muut nousee korviin ja napa näkyy koska tissit kokoa tuhatÖ)
- leggingsit koska kaikki muut housut puristaa
- joku t-paita

Sitten rutku alkaa kitistä. Syötät hänet, vaihdat vaipan ja kivat vaatteet hänelle. Tuot hänen keskikerrokseen pukeaksesi itsesi. Harjaat hiukset ja peset hampaasi. Mietit meikkiä, mutta älyät ettei kukaan sua kato, ne kattoo rutkupyllyä (tää on kyl yks huippu juttu!). Puet päälle, jes, enää rutkuselle ulkovaatteet ja olette valmiita matkaan. Menet rutkun luo: puklu bodyssa. Keräät yksisarvisilta ja keijuilta positiivisia viboja ja menet alakertaan vaihtamaan kivan uuden bodyn rutkuselle. Noniin, sitten kiipeät taas keskikerrokseen, tajuat, että rutkun kaikki kamppeet ei olekkaan valmiina hoitorepussa. Äkkiä kamppeet kasaan ja sitten menet rutkun luo hakemaan hänet ulkovaatteiden pukua varten. Nostat pienen kullannuppusi ylös ja haistat sateenkaaren suloisen tuoksun. No, ei kai siinä, vaipan vaihtoon siis alakertaan. Kun vaippa on taas vaihdettu, saat puettua pienen hillosipulisi ja pääsette vihdoin matkaan. 
Ps. Näin käy lähes aina ennen lähtöä jonnekin. Mut meille vaan. 

3. Hassunhauska pikku juttu: vaikka saisit nukkua pitkään, et silti saa.
Koska imettäminen aamulla. Eikä sen jälkeen oo sama jatkaa unia. Olisimpa joskus tajunnut nauttia enemmän pitkistä aamuista.

4. Hervottoman hassu asia: morkkis yhdestä alkoholiannoksesta vaikka seuraavaan imetykseen on aikaa useita tunteja. En sit ois halunnukkaan nauttia lasillista. 

5. Hervoton juttu on se, että synnytyksen jälkeen et saa levätä, koska VIERIHOITO. Tajusin, että en oo synnytyksen jälkeen oikeasti saanut kunnolla latauduttua (no ehkä sit ku rutku täyttää 20). 

6. Tikahduttava juttu: tutustut uusiin ihmisiin, mutta puhutte vaan pienistä rutkuistanne. Vaikka onhan elämässänne muutakin, vai onko (onhan, sanokaa että mullakin on!?)?

7. Hihih juttu: jokellat vauvasi kanssa päivässä useita hetkiä ja se on iha ok. (Onneks kukaan ei nää.)

No joo, mut on tää kivaakin. 
Juu, anteeks taas.


Kommentit