Save your nipples and your bras!


Kaikki omaa rutkuaan imettävät äidit varmasti tietää sen ihanan tunteen, kun maitoa valuu ja valuu ja valuu... ja liivinsuojia menee päivässä useat ja yöllä ne tuntuu inhottavalle yöimetysliiveissä... 

Sain Myllymuksut.com-yhteistyötoveriltani testaukseen kestoliivinsuojat, joista tässä kirjoituksessa ajattelin kertoa teille.
 Kestoliivinsuojia en ollut aiemmin koskaan kokeillut, ja yllätyinkin miten mukavat ne ovat käytössä. Aiemmin olen siis käyttänyt kertakäyttöisiä, paksuja suojia. Myllymuksujen liivinsuojat olivat mukavat käytössä, koska ne ovat niin ohuet ja imukykyiset, että en edes huomannut niiden olemassaoloa. Suosittelen siis! Näissä kestoliivinsuojissa on hauska printtikuosi sillä puolella, joka ei ole ihoa vasten. Toisella puolella on imukykyinen, pehmeä kangas, joka tulee ihoa vasten ja tuntuu hyvälle päällä. Myllymuksuilla on myös yksivärisiä kestoliivinsuojia myytävänä ja näitä printtikuvioisiakin on paljon erilaisia. Hintakaan ei päätä huimaa ja säästää luontoa, kun vaihtaa kertakäyttöliivinsuojat kestoversioihin. Vauvaperheessä kun tulee muutenkin pyykkiä, niin nämähän pesee siinä samassa. Suosittelen kokeilemaan, käyttömukavuus on ainakin taattu. 
Ja Myllymuksuthan löytyy helposti osoitteesta www.myllymuksut.com, eli eikun ostohousut jalkaan ja kaupoille! Tässä myös oiva idea esimerkiksi odottavalle äidille joululahjaksi!

Kommentit