Kiva yhteistyö!

Heips! 
Ajattelinkin vielä kertoa teille lukijani aivan ihastuttavasta ompelijasta nimeltä "Juide design". Sain ko. Ompelijan yhteistyökumppanikseni syksyn puolella ja hän teki mulle ja rutkulle käyttöön aivan huikeen hienon, minun suunnitteleman ja vaunun alakoriin täydellisen kokoisen, hoitolaukun! 

Hoitolaukku on malliltaan n. Neliskanttinen pieni putkikassityyppinen, rento laukku. Laukun sisältä löytyy 4 pienempää lokeroa ja yksi iso. Pienissä lokeroissa olen säilyttänyt rutkun vaihtovaatteet, likavaatepussin, rutkun eväät ja ruokailuun tarvittavat välineet. Isossa lokerossa säilytän vaippoja ja wet vipesit. Tämän laukun myötä on reissujen vaipan vaihdot ja ruokailut helpottuneet, kun tarvikkeet löytyvät näppärästi omista lokeroistaan. Sain valita itse kankaat, joista ompelija teki laukun ja valitsin korostuskankaaksi tämän söpön Story of Roon kankaan, jota löytyy myös laukun sisältä!

 

Juide design teki meille myös (tilasin siis ja maksoin itse) baby björn-sitteriin päällisen paapiin ihanasta kankaasta sekä housut ja pari rusettipantaa. Tosin toinen rusettipanta saatiin kaupan päälle yhteistyöstä. 

Juide design nimeä kantava ompelija ompelee kyllä taidokkaasti lähes mitä vaan. Hänen facebook sivuillaan on nähtävillä kaikenlaisia tuotteita, mitä hän on ommellut. Sieltä löytyy vaunuverhoa, sitterinpäällisiä, vaatteita, rusettipantoja, pipoja, neuvolakortteja ym. Ja kysymällä ompelijalta vaikka faceviestillä, saa nopeastikin tietoa, onnistuuko jonkun tuotteen tekeminen. En voi kun vaan suositella häntä! 

Jos kiinnostuit Juide designistä, sen löytää facebookista ja instagramista nimellä Juide Design.

Kiitos mukavasta yhteistyöstä Juide designille! 

Kommentit