Kuulumisia, raskaudenajan ajatuksia ja Ainun tuotteen esittelyä..

Heipä taas,

Ajattelin huvikseen kirjoitella, kun mieheni tekee palapeliä loppuun (joo, me tehtiin parisuhdeaikana rutkun nukkuessa parina iltana hel**tti ollen palapeliä..). 
En kyllä yhtään edes tiedä, mistä kirjoittaisin, teki mieli vaan alkaa hivellä tätä näppäimistöä noiden palapelin palasten hipsuttelun jälkeen. 

Kerronpa vaikka kuulumisia:
  - Rutku oppi 1.1.19 liikkumaan (pyörien/kierien)! Aivan mahtavaa, kun rutku menee ihan täysillä ympäri meidän olohuonetta, ja saa sitten hermoromahduksen, kun ei pääsekään eteenpäin. 

 

- Kävimme myös ostamassa eilen Rutkulle täydellisen syöttötuolin (vaikka ei olekkaan vielä pyhiä istumalupia) ja olemme testailleet rutkun istuttamista (kuten kukkasten istutus konsanaan) syöttötuolissa ruokailujen aikana. Ruokailut sujuvat kyllä paljon paremmin syöttiksessä kuin esim. saatanan kiroamassa sitterissä (polttakaa sitterit!) tai niin, että toinen pitää rutkua sylissä ja toinen syöttää. 

Tiedättekö sen mahtavan ilmeen, minkä hunajapotat tekevät kun aukaisevat suunsa silloin, kun sapuskaa on tulossa? Meidän pieni sipuliperuna ainakin avaa suunsa  aina ihan apposen auki ja alkaa touhottamaan ja polkemaan jaloillaan  (niin kuin juoksisi). Ihan ylisöpö! 

Tässä mieleeni juolahti, että ajattelin kertoa teille peloistani ajalta, kun rutku oli vielä vatsassani. Peloista niiltä osin, mitkä koskivat siis rutkua ja synnytystä ja elämää rutkun saapumisen jälkeen (matkalaukun kanssa se tossa ovella siis oli 23.7.18). 

Nämä pelot/ajatukset eivät sitten ole missään järjestyksessä.  
Mutta tässäpä niitä:

1. "Toivottavasti vauva on söpö":
Joo, kliseinen sanonta, että "kyllä oma lapsi aina on kaunis", joo voi pitää paikkaansa, mutta minä olen oikeasti sitä mieltä, että vauvoja on eri näköisiä niin kuin meitä aikuisiakin.
2. "Haluan jo synnyttämään, haluan kokea sen kokemuksen":
Joo, en halua enää. Se oli elämäni hirvein kokemus, näin kauniisti sanottuna ja lyhennettynä. En aio vielä avata sen enempää, koska kaikille synnytys ei ole yhtä kamalaa, joillekin se on kivaa ja joillekin vähemmän kivaa.
3. "Entä jos en tykkääkkään vauvasta":
Miks mie ees avaan tätä? Tottakai minä tykkään meidän hunajasinapista. Hän on ihanin asia, mitä olen eläissäni tavannut ja olen erittäin ylpeä, että hän on minun tyttäreni. 
4. "Mitenkähän vauvan kakan kanssa toimitaan":
Joo, vaikka olen ammatiltani sairaanhoitaja, niin ihmiskakka ällöttää mua ihan järkyttävästi ja pelkäsin kuollakseni kakkavaippojen vaihtoa. Mietin jopa kumihanskojen käyttöä vaipan vaihdon yhteydessä (huutonaurua!), kun kammosin kakkaa niin paljon. Mutta sitten, kun rutku olikin ulkona kehostani, kaikki asiat vain sujuivat. Kakka oli normaalia. Ja siskoni mielestä kakka on kiva asia (hän haluaa aina vaihtaa rutkun kakkavaipat ollessaan meillä kyläilemässä..). Ois muuten varmaan tosi "kätevät" ja edulliset ne kertakäyttökumihanskat tossa vaipan vaihdossa...  (heheheheh)

Ja lopuksi ajattelin esitellä jälleen yhden yhteistyökumppanini Ainun tuotteista:
"Mini Cooler & Clip"

Kyseessä siis (myös mukaanotettavan kokoinen) viilentävä lelu, jonka mukana tuli kätevä nauha, jolla lelun voi laittaa vaikka pienokaisen vaatteeseen kiinni reissun päällä, ja miksei kotonakin. Tämä lelu toimii samankaltaisesti, kuin muutkin viilennettävät lelut, jääkaapissa viilennys ja sit käyttöön. Voi käyttää kutiaviin ikeniin myös ihan ilman viilennystä. Lelu on kevyt ja mukavan kokoinen vauvan itse sitä käsitellä. Rutku tykkäsi kovasti tämän kanssa telmuta (kuvassa ei valitettavasti ole tuota nauhaa, koska en sitä kotona rutkulla leluissa käytä).
Huom! Lelu puhdistetaan vain pesemällä miedolla astianpesuaineella, ei keitetä (keitin yhden oman hankkimani ja se meni käyttökelvottamaksi!). Tämä lelu on kyllä oivallinen tähän elämänvaiheeseen, kun rutkun hampaat ikenissä jo kovasti kutittaa! 




Kommentit

  1. Hey, sulla on mahtava blogi! Ja rutku on kyllä ylisöpö - kuten meidänkin pikku neiti A. Heh, joo, mäkin kelasin, että "hitoksee jos vauva on urponnäkönen...", no ei onneks ollut :D Ehkä jonkun mielestä täysin laittomia ajatuksia ja niistä joutuu linnaan (koska "kaikki vauvat on söpöjä"), mutta näin mä nyt vaan mietin....Tietty ois voinut miettiä (ja tehdä konkreettisia tekoja!) tyyliin missä vauva pestään, kun hän saapuu kotiin...no, en miettinyt enkä tehnyt - niitä oli kiva sitten säätää kun oli vastasynytnyt talossa.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että meistä jokainen on miettinyt vähä enemmänki turhaa ku järkeviä niissä raskaushuuruissa. Onneks elämä kantaa ja meidän ihanat pienet on ❤

      Poista

Lähetä kommentti