Lusikkahommia

Terveppä terve ja heipähei!

On aika taas esitellä yhteistyökumppaniltani Ainulta aivan mahtava tuote meille, joiden pienet rutkuiset ovat alkaneet maistella ja syödä kaikenlaista sosemaista möhmeliä, jota myös ruoaksi kutsutaan. (Ootteko muuten maistanu MAISSISOSETTA, voin kertoo, että jo haju teki mulle oksun kurkkuun, ei meillä jatkoon!)

Mutta asiaan: Esittelen nimittäin nämä mahtavat Ainun "Heat sensitive"-lusikat ja niiden säilytyskotelon!

Pakkauksen mukana tuli kaksi lusikkaa: 1. pidempi ja pienempi kärkinen lusikka syöttämistä varten, pitkän varren ansiosta vauva voi itsekin pitää lusikasta kiinni syöttäjän lapatessa ruokaa kohti kitusia 2. lyhyempi ja leveämpi lusikka, jonka avulla vauva voi opetella itse syömistä (tai pitää sitä kädessään, kun syöttäjä lappaa evästä pidemmällä lusikalla).

 Lusikoiden mukana tuli myös mahtava kotelo, jossa on kaksi lokeroa, molemmille lusikoille omansa. En edes tiennyt, että tällaistakin voi tarvita, kunnes tämän sain. Ai ettien että, miten kätevä se oli laivareissulla, sai pidettyä käytetyn lusikan ja puhtaan lusikan erillään hoitolaukussa.



 Näissä lusikoissa on myös se mahtava puoli, että jos ruoka on super poppapoppaa (jep inhoan sanaa poppa, sori, siis KUUMAA) niin lusikka vaihtaa väriä. Näin ei välttämättä tarvitse uittaa omaa kättään kyynärpäätä myöten vauvan sapuskassa ennen kuin uskaltaa sen kultahippuselleen syöttää. 


Meidän rutku näemmä rakastaa puuron ja hedelmäsoseiden syöntiä. Näillä lusikoilla myöskin omat näppimme pysyvät suht ruoattomina, kun toi pidempi lusikka antaa vähän tilaa myös sille ihanalle efektille, jota rutkumme harrastaa: ruoalla läträäminen. Hauska on ollut huomata, miten rutku on niin intona näistä ns. oikeista ruoista pelkän taivaallisen äidinmaidon jälkeen. Kyllä äidinmaitokin rutkulle edelleen maistuu, mutta ihana on huomata se into ja ilo, mikä rutkun kasvoille tulee, kun hän tajuaa, että nyt on tulossa jotain lusikoitavaa. Odotan innolla, että saamme parin viikon sisällä "istumaluvat" (huoh mikä sanamörkö taas, oikee aivoissa soi..) ja saan ostettua rutkulle ihanan syöttötuolin ja sitten se vasta syöminen alkaa. 


Kommentit