Rutkun harrastuksia 😊

Heippodei taas lukijalajalaveini.
Sain lukijaltani toiveaiheen kirjoiteltavaksi, eli rutkupyllyn harrastukset. 
No, rutkupierunenhan täyttää viikon päästä puolivuotta, joten vielä hän ei pääse jääkiekkoa pelaamaan eikä balettitunnille pyörimään, mutta ennen niitä isojen henkilöiden (sukupuolineutraalisti) harrastusten alkua on hyvä, että rutkullakin on omaa puuhaa. 

1. Harrastus: KÖLLI
Rutkun kanssa harrastamme joka päivä kölliä: kölli on hyvin vaikea laji harrastaa ja vaatii useiden minuuttien treenejä päivittäin. Köllissä vauvan/lapsosen/pienen henkilön/tai vaikka muurahaiskarhun kanssa makoillaan viekussa ja höpötellään joutavia. Mahtava harrastus. Voi harrastaa sekä lattialla, että sängyllä tai joskus jopa sohvalla. Kölli lisää myös läheisyyttä ja rentouttaa. Ps. Kölli lajina ei sovellu, jos haluat lajin, jolla pudottaa painoa. Kölli tosin rentouttaa mukavasti arjen keskellä ja saa ajatukset pysähtymään hetkeen. 

2. Toisena harrastuksena: syljen päristely suusta ulos. Mitä kovempi pärinä, sen paremmat bileet (tarkoitan siis syljen pärinää). 

3. Harrastus: leikki.
Oon huomannu, että nykypäivänä todella monet lapset lopettavat leikkimisen todella nuorena. Minun mielestä on vanhempien tehtävä tukea lasta alusta asti leikin maailmaan, ja tämän vuoksi me rutkuiitan kanssa leikimmekin päivittäin yhdessä. Leikki kehittää myös mm. lapsen motoriikkaa, kuuloa ja havannointikykyä. Kaiken lisäksi se on hauskaa. Ei elämän ole tarkoitus olla liian nopeasti aikuiseksi kasvamista, Peppi Pitkätossu ja Peter Pan sen tiesi jo kauan sitten!

4. Harrastus: Seurakunnan vauvakerhossa hummailu. Tämä laji ahdistaa äitiä välillä suuresti, koska:
 a. Pitää lähteä kotoa 
b. Kotoa lähtiessä pitäisi näyttää ihmiselle (eli rintaliivit ois kiva olla päällä ja tukkaki harjattuna)
c. Näkee ihmisiä (vaikka se on kivaa, voi "joutua" puhumaan mukavia, aikuisten asioita eikä vain pärskyttää sylkeä)
Toisaalta vauvakerhohummaaminen on oikeasti todella virkistävää ja hunajapeppukin pääsee siellä näkemään muita pikku suolasieniä. Sieltä voi myös vahingossa löytää vaikka uuden ystävän, niinkuin meille taisi käydä. 

5. Harrastus: laulajaksi harjoitteleminen. Kiljumalla, hihkumalla, päristelemällä, nauramalla, ähisemällä ja lopuksi kiukuttelemalla, niin kuin parhain rock diiva konsanaan. 


Kiitos Teille lukijalajalaveini taas ja anteeks kovasti. Muistakaa instassa pyörivä arvonta, jossa huisit palkinnot! Nimimerkki loawh alta se löytyvi ja sinne kommenttinne kun laittavi, voitte vaikka voittavi!

Kommentit