Kuulumisia!

Heipähei pitkästä aikaa! 

Aika töihin paluun jälkeen on mennyt hurjaa vauhtia, enkä ole oikein kerennyt/jaksanut kirjoittaa enää iltasella, mutta nyt mie oon taas täällä! 

Töihin paluu sujui huippukivasti: mies ja rutku tiimiytyi täysillä ja mie nautin superisti töistä! 
Rutku on oppinut hurjasti kaikkea uutta, esim. nousemaan seisomaan tukea vasten ja ryömimään ihan täysillä joka paikkaan! Myös käppäilyä treenaillaan kovasti! 

Kerkesin olla n. 1,5kk töissä ja alkoi kuukauden mittainen kesäloma koko perheen kesken. Loma on mennyt kauhean nopeasti ja viimeistä lomaviikkoa viedään! (Rutkunen on selkeästi nauttinut saamastaan huomiosta!)


Sormiruokailu on nykyään helpompaa, kaikki hedelmät, marjat ja vihannekset tuntuu maistuvan pienelle huippuhyvin. Rutkulle on tullut jo 8 hammasta (ja hänen hymynsä näyttää supersöpölle)! 


Leikkipuistot on tänä kesänä olleet mukava lisä päiviin, Rutku tykkää kovasti kiikkua. Tällä viikolla olisi vielä Ruotsin reissu Rutkun ja mun äidin kanssa edessä. Reissaaminen on mukavaa (paitsi silloin, kun neiti rutkunen päättää olla kiukkunen kuin ampiainen).


Nyt fiilikset on vähän ristiriitaiset, Rutkun kanssa ollaan huomisaamuna menossa päikkyyn tutustumaan. Ensi maanantaina alkaa sitten meidän kodissa uusi arki! Kaksi kolmivuorotyöläistä ja yksi vuoropäivähoitolainen. 

Kiitos ajastanne ja palaan taas asiaan! 

Kommentit