Tosielämän wowi

Alustuksena tekstiin, mieheni latasi tänään itselleen pitkästä aikaa tietokoneelle wow-pelin. Pelaaminen on kyllä kiva harrastus mutta...
 

     Mietin tässä, että miksi mieheni pitäisi             pelata Wowia koneella, kun omasta              elämästä voi tehdä reality Wowin vaikka heti. (Selvennyksenä, wowissa mm. Tehdään pieniä tehtäviä, joista saa palkkioksi esim. Hahmon asuun osia). 

Ajattelinkin, että voisimme aloittaa heti aamulla. Mies nousee ylös bokserit jalassaan (perusvaruste). Ekana mies saa sukan hoitaessaan lapsemme aamutoimet. Seuraavaksi mies tekee aamiaisen, hän saa toisen sukan. Myöhemmin mies imuroi, ja saa t-paidan ylleen (voi tätä pelaamisen riemua!).

Aamupäivällä mies menettää toisen sukistaan viholliselle, olemalla ajattelematon ja jättämällä likaiset astiat pöydälle. Sukka voidaan palauttaa miehelle tiskikoneen täydellisen tyhjennyksen jälkeen. Mies tarvitsisi vielä housut, ne voi saada vain pahimmasta tehtävästä - vessojen pesu ! Vessoissa piilee vaarana julma arkkivihollinen ja joskus on kutsuttava kaverit raidaamaan avuksi paikalle. Mutta, kun vessat kiiltävät, mies saa pöksynsä ja päivä voi alkaa. 

Supervarusteita (parranajovälineet, kännykkä, hygieniatarvikkeet) mies voi saada sen jälkeen, kun perusasu on kerätty. Esim. Kaupassa käynti, vaimon jalkojen hierominen, pyykkien pesu ja muut kotona vaimon elämää helpottavat pikku askareet voisivat tuoda miehelle supervarusteita. 

Että eikun vaan jokainen pariskunta - tosielämän wowi odottaa!
Kattokaa nyt - ihan kuin mieheni ja pikku rutkumme!


Kommentit